Bizi Tercih Edenler
                                                                                                
 

HAZIR BETONCULAR, LABORANTLAR ; TAŞINABİLİR B-NEM ÖLÇÜM CİHAZLARI ÇIKTI..

YERLİ YAZILIM İLE MOBİL VİNÇLERİNİZ DAHA DA GÜVENLİ

BETON SANTRALİ İMALATLARIMIZ BAŞLADI...

PROBETON GÜNCELLEME HAKKINDA 06.KASIM.2009

PROBETON SQL ÇIKTI

KAM BETON - ADANA 3 Adet Beton Santrali Otomasyonu Başarı ile yenilendi.

 
 
PROBETON GÜNCELLEME
 
Resim galerisi için, alttaki resme tıklayınız.
 

Kullanmakta olduğunuz Probeton üretim programının güncel bir sürümü hazırlanmıştır. Üretim programının güncellenmesinin yanı sıra, otomasyon sisteminin genel bakım ve kontrolü, üretim kapasitesi ve hataları iyileştirecek parametrik ayarlamalar, kullanıcıların eksik olduğu konuların eğitimini de içeren servis hizmetimizden yararlanmanızı tavsiye ederiz. Son sürümdeki yenilikler:

 1. “Runtime güncelleme”. İşletim sisteminden kaynaklanan, geçersiz bir işlemin yürütüldüğü ve programın kapatılması gerektiği uyarısıyla birlikte, özellikle üretim sonlarında Probeton’dan çıkılması, kayıtlarda bozulmalar oluşturmaktaydı. Runtime versiyon güncellemesi ile bu sorun çözülmüştür.

2. “Üretim bitir”. Başlatılan üretimin, reset gerektirmeden istenilen metreküpte bitirilmesini ve kayıtlara düzgün bir şekilde işlenmesini sağlar.

3. “Online su ilavesi”. Üretim başlangıcında girilebilen ilave su miktarının üretim sırasında da değiştirilebilmesini sağlar.

4. “Otomatik yedekleme”. Probeton’dan her çıkışta otomatik kayıt yedekleme işlemi gerçekleştirilir.

5. “Reçete aktif/pasif”. Üretim başlatma sırasında, reçete seçimi ekranında görüntülenmesi istenmeyen eski reçeteler, reçete giriş ekranında “pasif” olarak işaretlenerek, kullanıcıya daha rahat bir seçim imkanı sağlanır.

6. “Kayıt onarımı”. Bilgisayarın programdan çıkılmaksızın kapanması gibi etkenlerin zarar verdiği kayıt dosyaları, program girişlerinde hata mesajları oluşturur. Kayıt onarımı ile yedek klasördeki sağlam dosyalar, hatalı olanların üzerine kopyalanabilmekte ve hatalar ortadan kalkmaktadır.

 
Diğer Haberler
  Copyright © Sezginer Mühendislik