Bizi Tercih Edenler
                                                                                                
 

HAZIR BETONCULAR, LABORANTLAR ; TAŞINABİLİR B-NEM ÖLÇÜM CİHAZLARI ÇIKTI..

YERLİ YAZILIM İLE MOBİL VİNÇLERİNİZ DAHA DA GÜVENLİ

BETON SANTRALİ İMALATLARIMIZ BAŞLADI...

PROBETON GÜNCELLEME HAKKINDA 06.KASIM.2009

PROBETON SQL ÇIKTI

KAM BETON - ADANA 3 Adet Beton Santrali Otomasyonu Başarı ile yenilendi.

 
 
PROBETONSQL programımıza dönüştüren kazanıyor
 
Resim galerisi için, alttaki resme tıklayınız.
 

Yeni Nesil Beton Santrali Otomasyon Sistemi Sayın Müşterimiz, Yazılım teknolojisinin son olanaklarıyla geliştirilen yeni Probeton, kullanımınız için hazır! Yeni Probeton, gelişmiş özellikleriyle çok farklı. Ancak kullanımı da bir o kadar kolay. Eski kullanıcılar, alışık oldukları konforu, yeni Probeton’da fazlasıyla bulacaklar.

TEK EKRAN : Menülerin arasında gezinerek zaman kaybetmeye son! Sıklıkla kullanılan ekranlara, üretim ekranından anında ulaşın.

SQL VERİ TABANI :Yeni sürüm, ismini, kullanmakta olduğu SQL veri tabanından aldı. Microsoft SQL, güvenli veri depolama, yedekleme, kolay erişim, entegrasyon ve esnek raporlama avantajlarına sahip, birçok yazılım tarafından tercih edilen bir veri tabanı.

SMS İLE BİLGİLENDİRME : Yeni Probeton’un gelişmiş özelliklerinden biri de SMS (kısa mesaj) ile bilgilendirme. Üretim tamamlanıp, kamyon yola çıktığında, şantiye yetkilisini, telefonuna gönderilen bir mesajla bilgilendirir. İsterseniz sipariş başlangıcında müşteri yetkilisine bilgi gönderir. İster üretim başladığında, ister sipariş tamamlandığında, siz ne zaman isterseniz o zaman…

 E-POSTA İLE BİLGİLENDİRME : SMS ile gönderilen bilgiler, E-posta ile gönderilebildiği gibi, önemli uyarı ve arızalar da yetkili personele, E-posta ve SMS ile gönderilir. Reçetede değişiklik yapıldı ya da üretim silindi. İlgili kişi anında bilgilendirilir.

 KAMYON KANTARI : Kamyon kantarı modülü, otomatik stok girişi işlevinin yanı sıra, çıkan beton tartıldığında santral kantarlarının doğruluğunu kontrol eder, belirlenen toleransın üzerinde bir farklılık varsa uyarır. İade alınan beton miktarını ondalık hassasiyetinde hesaplar ve üretim programının kullanımı için kamyon bilgisine kaydeder.

VE İNTERNET… Yeni Probeton, program güncellemeleri, uzaktan destek ve bilgilerin anında paylaşılabilmesi için internet teknolojisini sonuna kadar kullanıyor. Bilgisayarınızdan, cep telefonunuzdan, iPad ya da android tabletlerden hemen www.betonum.com adresine girin. 1003-2 kullanıcı adı ve 1 şifresiyle web izleme sayfasını görüntüleyin. Üretim ve siparişleriniz, rapor görünümünde anında internette. Bayii ve müşterilerinize de şifre verebilirsiniz. Ne kadar beton aldılar, siparişleri ne durumda, size sormalarına gerek yok, bilgiler anında, parmaklarının ucunda… Yeni Probeton’la, müşteri memnuniyetinizi artırın, işletme performansınızı yükseltin. İşleri, şimdi değiştirin…

 
Diğer Haberler
  Copyright © Sezginer Mühendislik